TRY TO FLY – Den lille flyboard tur

TRY TO FLY – Den lille flyboard tur

apr 06, 2014 Ingen kommentarer

Prøv noget du med garanti aldrig har prøvet før: At flyve hen over vandet på to kraftige vandstråler i 10 min.

Du vil først få en gennemgang af udstyr og hvordan lektionen kommer til at foregå.

Så vil du få en instruks i, hvordan man bruger/styrer/flyver på et flyboard, evt. suppleret med videoer af eksempler på de forskellige elementer.

Der vil være mulighed for at træne og varme lidt op på et vippebræt, idet flyboardet styres ved hjælp af dine fødders bevægelse samt din balance.

Du vil blive iklædt en tørdragt eller våddragt. Når vandet er koldt bruger vi en tørdragt, hvor du kun tager sko og jakke af. Resten er tøjet beholder du på, for at holde varmen under tørdragten. Du har endvidere handsker hætte og hjelm på.

Turen på flyboard starter med at du ligger i vandet, mens en instruktør sidder og styrer trykket fra jetscooteren. Du vil automatisk flyde i vandet, idet du har redningsvest på, og der også er opdrift i din dragt og i flyboardet. Først øver vi hvordan du kan styre trykket nede i vandet og derved ændre retning. Når du er fortrolig med det, prøver vi at få dig op af vandet og balancere på vandstrålen. I starten ca. 1 – 1,5 m indtil du har balancen, så der ikke er så langt at falde.

Når du er ved at finde balancen, prøver du at flyve lidt rundt, hvor du ser om du selv kan styre retning og drej. Har du god balance og lidt mod kan du prøve at få noget mere højde på. Du kan også prøve at lave et par delfin-hop hvor du dykker under vandet og springe op igen.

Lektionen varer 10 min. som vi har erfaret er den optimale tid, inden man bliver for træt og ukoncentreret.

Hvad du kommer til at prøve og opnå indenfor disse 10 min. afhænger udelukkende af dig, og hvor god du er til at omsætte instruktioner til handling.

Hvis du er interesseret optager vi en lille video, som du efterfølgende kan finde på vores facebook-side, så du kan dele din oplevelse med dine venner.

Pris for denne unikke flyboard oplevelse 799 kr.

Send os en besked